diumenge, 12 de setembre del 2021

Concentració contra l'ampliació de l'Aeroport El Prat


BARCELONA - Les entitats organitzadores de la concentració del 19 SETEMBRE per la defemsa de l'espai natural La Ricarda " Afirmem que cap anunci polític assegura, ara per ara, que l’ampliació de l’aeroport del Prat s’aturi indefinidament i, per tant, és imperatiu seguir lluitant per defensar el Delta del Llobregat i per revertir el model de creixement, que s’ha demostrat insostenible ".

Les entitats plantejen 5 propostes, entre altres:
La paralització indefinida d’aquest projecte i de qualsevol ampliació d’infraestructures aeroportuàries i plans de creixement de l’aviació (tant l’ampliació de pistes com les noves terminals i noves connexions ferroviàries entre aeroports) així com els projectes immobiliaris associats de ciutats aeroportuàries, un model que afavoreix a grans capitals a costa de la població i del planeta.
I l’execució de les compensacions pendents de les anteriors ampliacions de l’aeroport Josep Tarradelles El Prat-Barcelona i el Port, i pel desviament del riu; així com les mesures per a frenar el deteriorament dels valors naturals i agraris del Delta del Llobregat en resposta a l’expedient d’infracció obert per la Comissió Europea.

Per això, ens trobarem el pròxim diumenge 19 de setembre a les 12:00 h. al carrer Tarragona de Barcelona, per exigir que s’abordin de forma urgent demandes que la concentració planteja.