dilluns, 6 de setembre del 2021

Diada Nacional de Catalunya 11/s a Barcelona

 


BARCELONA - La Diada de l’Onze de Setembre d’enguany tornarà a l’essència de les mobilitzacions d’abans de la pandèmia. Per això, l'ANC convoca una gran marxa a Barcelona que es concentrarà al llarg del carrer Pau Claris amb Diagonal i que sortirà a les 17:14 de la plaça d’Urquinaona fins a un escenari davant de l’estació de França. La intenció és de reivindicar el referèndum del 2017 amb una doble convocatòria: l’11 de setembre i el primer d’octubre.

Les organitzacions que formen part de la Taula de l’Esquerra Independentista –Alerta Solidària, Arran, CUP, COS, Endavant i el SEPC– també convoquen mobilitzacions diverses: a Barcelona és programada a la plaça d’Urquinaona a partir de les 18.30 h. fins la plaça Comerç.

Els CDR també es mobilitzaran. Han convocat una manifestació a les 16.00 que sortirà dels Jardinets de Gràcia de Barcelona.

Abans, però, Òmnium farà un acte polític al Passeig Lluís Companys de Barcelona, que se celebrarà al migdia i que comptarà -després de quatre anys- amb la presència del president de l’entitat, Jordi Cuixart, així com de diverses personalitats internacionals reconegudes arreu del món per la seva lluita pels drets humans, civils i polítics.

BADALONA - 10 setembre * Plaça La Plana * 20 h.


MANIFESTACIÓ  MOTERA



S. C. GRAMENET