diumenge, 17 de maig del 2020

'Agua', la cançó solidària de Elefantes i Manolo García per Oxfam Intermón arriba a el milió de visualitzacions


Cada vegada que s'escolti, es descarregui, es visualitzi i es comparteixi el vídeo de "Aigua" es contribuirà a la campanya 

En col·laboració amb Benjamín Prado, el grup i l'artista pretenen sensibilitzar sobre la "situació de desigualtat que afronten les poblacions més vulnerables per accedir a l'aigua, i aportar la seva gota perquè més i més persones puguin beure i prosperar a través dels projectes de Oxfam Intermón. Tu també pots fer-ho ". Per això, per cada escolta de la cançó, descàrrega, visualització de el vídeo i per cada vegada que es comparteixi s'estarà contribuint a la causa: 18 visualitzacions equivaldrien a 1 litre d'aigua. Amb 1 milió de visualitzacions l'associació preveu omplir  camions cisterna d'aigua. 
Per a la realització de el vídeo s'ha comptat amb Pablo Tosco i imatges d'Oxfam Intermón a Burkina Faso, el Txad, Bangla Desh, l'Iraq, Somalilàndia o Guatemala, entre d'altres països on l'organització té projectes. Oxfam calcula que en l'actualitat 2.100 milions de persones no tenen accés a aigua potable a casa seva, sobretot en zones rurals. Les dones són les més perjudicades, els que han d'implicar l'aigua en 8 de cada 10 casos en què les famílies no disposen de fonts d'aigua potable a l'habitatge. 
Tots els drets de la cançó han estat cedits indefinidament a Oxfam Intermón.