dimecres, 4 de juliol del 2018

Òmnium, ANC i familiars de presos convoquen manifestacions a la presons el dia 4 . També convoquen "una gran manifestació a Barcelona" pel proper 14 de juliol




http://elmon.cat  3 juliol - Òmnium Cultural, l'ANC i l'Associació Catalana de Drets Civils han convocat manifestacions a les set del vespre de demà a Sant Joan de Vilatorrada per dirigir-se a Lledoners així com a la presó de Puig de les Bases de Figueres quan arribin la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i la consellera Dolors Bassa per tal exigir l'alliberament dels presos polítics.

La convocatòria estableix una concentració a Sant Joan de Vilatorrada -al carrer de l'Energia-  i fer una marxa fins  al Centre Penitenciari de Lledoners, just demà quan està prevista l'arribada del vicepresident Oriol Junqueras i el consellers Raül Romeva així com els líders civils Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. 

A més, les entitats sobiranistes i l'associació que uneix els familiars dels presos també han convocat una gran manifestació a Barcelona a la tarda del dissabte 14 de juliol, en una "gran avinguda" encara per concretar.