divendres, 26 d’abril del 2024

Totes les manifestacions Barcelona * 1º MAIG ' 24



  Per tercer any consecutiu la Taula sindical de Catalunya – TSC convoca mobilitzacions en un 1r de maig unitari. La TSC (CGT, CNT, COBAS, COS, IAC, SO) impulsa també el manifest per un 1r de maig anticapitalista, internacionalista i de resistència.
Enguany, la manifestació més important es convoca a Barcelona, Sant Andreu (estació de Fabra i Puig) a les 6 de la tarda. Les mobilitzacions inclouen un dinar popular al barri de Sant Andreu.

El manifest d’enguay centra atenció en la defensa dels drets de treballadors lligat a salaris, pensions i sanitat; però també habitatge, feminisme i migració. Denuncia la repressió, els “macroprojectes” i la crisis ambiental i climàtica. El manifest es tanca amb posicionaments antibel·licistes i una especial solidaritat amb palestina.





La Intersindical convoquem una manifestació nacional pel Primer de Maig a Barcelona per reivindar de la reducció de la jornada laboral. S’inicarà a les 12 hores a la cruïlla del Passeig de Sant Joan i l’Avinguda Diagonal i finalizarà al Parc de l’Estació del Nord amb els parlaments.

Tot seguit es durà a terme un dinar de germanor al mateix Parc de l’Estació del Nord a les 14 hores. El sobretaula s’amenitzarà amb una actuació de cant improvitzat



La CGT no podem romandre en silenci mentre els salaris perden poder adquisitiu, l’habitatge s’encareix sense límit, els aliments de primera necessitat d’una dieta equilibrada són intocables, l’Euribor fa impossible en molts casos el pagament de les hipoteques, els lloguers, liberalitzats sense cap control, la llum i els serveis bàsics estan pels núvols, portant cada cop més persones a la pobresa i la indigència. Mentrestant, bancs, energètiques i grans empreses obtenen quantiosos beneficis.

El motiu d’aquesta crida a prendre els carrers, a mostrar la nostra disconformitat amb la situació actual està més que justificada. 11:30 h. Jardiners de Gràcia - Barcelona


CC.OO. y UGT

Reivindicar el "papel útil " de los sindicatos
La manifestación empezará a las 11.30 horas en la plaza de Urquinaona de Barcelona, y acabará en la sede de la patronal Foment del Treball, en Via Laietana.




CNT - Es hora de organizarse en un sindicato obrero e independiente, sin liberados, sin subvenciones, con compromiso.
11:30 h. Marquesina de Via Júlia - Barcelona

USOC - Com cada 1r de maig, la USOC sortirà al carrer per defensar els drets dels treballadors i treballadores. Aquest any, apostem per la defensa d’una ocupació real que no amagui precarietat ni condicions abusives. Ocupació, sense lletra petita.
11.30 h -Passeig de Sant Joan-Diagonal (Plaça Jacint Verdaguer) Barcelona * Per l'ocupació, sense lletra petita

BADALONA


STA. COLOMA GRAMENET

****************************************************************
Únete al fórum Badalonins Sense Fronteres