dijous, 20 de juliol del 2023

Míting VOX Badalona : El líder fatxa va atacar als manifestants antifeixistes acompanyat per gent amb simbologia nazi

BADALONA 16/7/23 / Racó català  - El secretari general de Vox, Ignacio Garriga, va interrompre el míting que celebrava aquest passat diumenge a Badalona per carregar juntament amb un grup d'assistents contra els manifestants independentistes i LGTB que l'escridassaven. El fotoperiodista Àngel Garcia, que treballa per 'Bloomberg News' i 'El Periódico de Catalunya' va cobrir amb la seva càmera aquest acte, captant el moment com els ultres agredien una dona que havia caigut a terra, mentre un mosso d'esquadra subjectava un d'aquests violents; la cara d'odi de Garriga amb el dit índex amenaçant als antifeixistes i sobretot, una instantània d'un dels assistents, subjectant la bandera espanyola, amb canellera i polo a joc, i sengles tatuatges, el primer de les SS nazis, i un segon, que es veu parcialment, amb el "88" que identifica la salutació "Hail Hitler".
Garriga va continuar el míting amb proclames xenòfobes, contra l'independentisme i els va acusar d'insults i de "tirar pedres", quan no es va llençar ni un sol objecte en tot l'acte.





Detenen un membre de Vox per agredir amb una navalla una persona a Terrassa

20/7/23 - La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquest dijous al matí un simpatitzant de Vox com a presumpte autor d'un delicte d'amenaça amb arma blanca. L'arrestat estava en una carpa del partit polític a la Rambla d'Ègara. L'entitat Unitat Contra Feixisme i Racisme (UCFR) Terrassa ha indicat a l'agència que ha parlat amb l'agredit i que aquest ha explicat que l'arrestat ha tret una navalla, després que ell els cridés "feixistes". La víctima ha assegurat que el detingut ha intentat apunyalar-lo tres vegades, però que no ha patit lesions greus.

Alhora, els agents han imposat una multa a la víctima de l'agressió de 2.000 euros en entendre que els seus crits als membres de Vox havien vulnerat l'“ordenança de bases de convivència democràtica a la ciutat” en insultar amb expressions que atempten contra “la dignitat de les persones”.