dissabte, 8 d’abril del 2023

Guanyem Badalona i Esquerra Unida i Alternativa arriben a un acord per presentar-se junts a Badalona


BADALONA 31/3/23 - Guanyem Badalona i Esquerra Unida i Alternativa han arribat a un acord per presentar-se plegats a Badalona. A la roda de premsa celebrada a la Plaça de la Vila, Dolors Sabater i Hector Sánchez han refermat el compromís de presentar una candidatura àmplia i diversa, d’esquerres i transformadora per recuperar l’alcaldia de Badalona.

Dolors Sabater, candidata de Guanyem Badalona, ha explicat que l’esperit d’aquest acord és el mateix que defensem per a l’Ajuntament: un govern d’esquerres ampli que transformi la realitat dels veïns i veïnes de Badalona i que estigui liderat per l’única força que ha demostrat ser capaç de fer-ho.

Hector Sánchez, co-coordinador general d’EUiA, ha destacat el treball col·lectiu desenvolupat durant els darrers anys al projecte de Guanyem Badalona, construint la millor candidatura possible per tal de defensar els drets de les classes populars a la ciutat de Badalona. La candidatura encapçalada per Dolors Sabater és la que representa amb més fidelitat la indistreabilitat entre les lluites socials i la lluita nacional, i la que permet construir un front democràtic i social que permeti millorar les condicions de vida materials dels veïns i veïnes de Badalona.

Aquest acord entre Guanyem Badalona i Esquerra Unida i Alternativa és fruit d’una feina conjunta que es va iniciar el març de 2021, i es visibilitzarà a la llista electoral que Guanyem Badalona presentarà en les properes setmanes.

A més, aquest acord té un component molt rellevant: si bé Esquerra Unida i Alternativa ha arribat a un acord amb Esquerra Republicana arreu del territori, a Badalona, la quarta ciutat més gran del país, Esquerra Unida i Alternativa ha tingut clar que l’opció transformadora i valenta per governar la ciutat es diu Guanyem Badalona.