dijous, 20 d’octubre del 2022

L’Associació Súma+e crea els premis anuals Miguel Blanca a la Concòrdia, República, Justícia Social i Pau



SANT ADRIÀ DE BESÒS - L'associació Súmate és una entitat que aposta per l’exercici del dret a l’autodeterminació a Catalunya i a la resta de pobles món i que demana un sí independència, explicant els avantatges de la república catalana, especialment entre la població que té coma llengua materna el castellà ha acordat creat el premis anuals Miquel Blanca.

«Concòrdia, República, Justícia Social i Pau.» valors que van inspirar l’activisme a Súmate i altres entitats i moviments socials i independentistes a la llarg de vida d’en Miguel Blanca, seran els que es tindran en compte per tal d’escollir a les persones que rebin aquest premi cada any.

Miguel Blanca va ser un adrianenc, nascut a Jaen (Andalusia) cofundador de la secció local de Súmate a Sant Adrià, que mereix que la seva lluita es mantingui amb la creació d’aquests premis.

L’acte i premiats de la seva primera edició corresponent a l’any 2022 tindrà lloc el proper 28 d'octubre a les 19 hores a la Biblioteca Municipal de Sant Adrà de Besòs.