dijous, 27 de maig del 2021

BADALONA: Presentació de CD "Viatge" d'Esteve Genís

 


BADALONA - Aquest projecte és un compendi de deu cançons. És el tercer disc en solitari, ara com ESTEVE GENÍS TERRI.

Anteriorment havia enregistrat dos discos amb FREAK&DO, banda dels 80, 90’s; “SECRET” (Justine Records. c083) i “MARTIRS DE L’AMOR” (Alternativa. A-CD- 042); i també dos com a ESTEVE GENÍS; “ÉS MOLT CAR VIURE” (Stresmusic. SC.OO1-O3) i “QUALSEVOL DIA ÉS DIUMENGE” (Gemecs EI.392-CD).

El català és l’idioma en què s’expliquen les peripècies que viuen i senten els personatges d’aquestes cançons; l’estil musical està relacionat amb el blues i estils afins com r’n’b, funk, soul, etc. VIATGE s’ha enregistrat a SIDI STUDIOS de Mataró amb la inestimable col·laboració dels germans Michel i Freddy Solves; baterista i teclista respectivament; que van arrodonir la producció del disc. Hem comptat a la vegada amb grans músics i amics com els guitarristes Josep Traver i Lluís Cuadrench, els baixistes Josep Buch, Marc Prat, i el sextet vocal GAME OF TONES bcn, entre d’altres.

El disc ja estat presentat en directe durant el 2019 en dos formats: el petit format va ser estrenat dins el Maresme Sound a Mataró amb acompanyament de JOSEP TRAVER a la guitarra i les veus de GAMES OF TONES. ** Entrada: 7€ socis/ 12€ no socis