diumenge, 5 d’abril del 2020

Revista per a nens CAVALL FORT: Jo em quedo a casa !

  Cavall Fort és una revista en català per a nens i nenes a partir de 9 anys. Els lectors hi troben un contingut divertit i variat: reportatges, còmics, jocs, tallers, entrevistes, concursos…

Ei, valents! Com porteu el confinament ?

Sí, sabem que cansa moltíssim, això de quedar-se taaants dies tancats a casa i no poder sortir al carrer… Però ho hem de fer per a protegir-nos i protegir els altres. No volem que el coronavirus s’escampi!
  Per tal de fer que aquesta situació tan excepcional sigui una mica més entretinguda, a Cavall Fort i El Tatano hem preparat edicions especials de les revistes per a llegir en línia i un recull d’activitats que podeu anar fent aquests dies. Hi trobareu jocs, manualitats, experiments, receptes de cuina… Us podreu descarregar els pdfs lliurement i fer totes aquestes activitats a casa.
  Pareu molta atenció, perquè cada dia penjarem alguna proposta nova!


Números especials #joemquedoacasa
  Són números gratuïts en línia que anirem penjant a l’iQuiosc, perquè els pugueu llegir a l’ordinador o a la tauleta! Hi accedireu des dels enllaços que trobareu aquí sota (quan hi entreu, feu clic a ‘Llegir edició’). Si voleu llegir els especials a la tauleta, us anirà millor fer servir l’aplicació iQuiosc.cat.

https://cavallfort.cat/