dimarts, 30 de juliol del 2019

El batlle de Badalona, Álex Pastor,PSC, presenta el nou Govern amb la inclusió del Grup Municipal Badalona En Comú Podem


BADALONA 17/7/19 - L’alcalde de Badalona i president del Grup Municipal Socialista, Álex Pastor, i la presidenta del Grup Municipal Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, signan l’acord per a la formació del nou Govern municipal i l’organigrama d’organització de l’Ajuntament.
Una administració més eficaç, l’increment de la Guàrdia Urbana, la millora de la dotació dels Serveis Socials, la creació d’un parc públic d’habitatges, noves escoles públiques i un pla de xoc per al manteniment dels carrers i centres esportius, són els principals reptes del nou Govern

Organigrama municipal
De l’acord de Govern del Grup Municipal Socialista i el Grup Municipal Badalona En Comú Podem sorgeix el següent organigrama de funcionament de l’Ajuntament:
Alcaldia
L’alcalde Álex Pastor té les competències de Comunicació i Protocol i la presidència de Badalona Comunicació.
1a tinenta d’alcaldia
Aïda Llauradó. Àmbit dels Drets Socials i Feminismes. Té les competències d’Igualtat/Feminismes; Serveis Socials; Infància i Joventut; Migracions i Solidaritat i Cooperació. A aquest Àmbit està adscrit el Consorci Badalona Sud.
2a tinenta d’alcaldia
Teresa González. Àmbit de Salut, Habitatge i Recursos Interns. Té les competències de Recursos Humans; Hisenda; Salut i Habitatge. A aquest àmbit estan adscrits l’IMSP (Institut Municipal Serveis Personals) i BSA (Badalona Serveis Assistencials)
Dins d’aquest Àmbit, la regidora Andrea Zapata té la responsabilitat de l’Àrea de Participació Ciutadana i Administració Electrònica amb competències en Participació Ciutadana i Convivència i Mediació; Administració electrònica i TIC, i Gent Gran.
3r tinent d’alcaldia
Jordi Subirana. Àmbit d’Educació i Impuls de Ciutat. Té les competències en Promoció Econòmica; Ocupació; Comerç; Turisme i Educació.
Dins d’aquest Àmbit, la regidora Helena Bayo és la responsable de l’Àrea de Cultura i Esports. Dins d’aquesta Àrea estan adscrtis el Museu de Badalona, Badalona Cultura i el Patronat de la Música.
4t tinent d’alcaldia
Rubén Guijarro. Àmbit de Seguretat, Govern i Territori. Té les competències de Guàrdia Urbana; Govern, Urbanisme; Espai Públic; Gabinet Planificació Estratègica Qualitat i Programes Transversals; i Protecció Civil.
En aquest Àmbit estan adscrits Engestur i Marina Badalona.
Dins d’aquest Àmbit, la regidora Rosa Trenado és la responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Desenvolupament Industrial i Innovació amb competències en Medi Ambient; Desenvolupament Industrial i Innovació; i Mobilitat. En aquesta Àrea està adscrita la societat REBASA (Reactivació Badalona SA).
Districtes
    • Districte 1 (Canyadó, Casagemes, Coll i Pujol, Centre, Dalt la Vila, Manresà i Progrés. Jordi Subirana.
    • Districte 2 (Sant Crist, Sistrells, Nova Lloreda, Lloreda, Puigfred, La Pau i Montigalà Occidental). Rosa Trenado.
    • Districte 3 (Montigalà Oriental, Canyet, Bufalà, Pomar, Pomar de Dalt, Morera, Les Guixeres, Mas Ram i Bonavista). Aïda Llauradó.
    • Districte 4 (Sant Joan de Llefià, Sant Mori de Llefià, Sant Antoni de Llefià i La Salut). Helena Bayo.
    • Districte 5 (Can Claris, Raval, Gorg, Congrés i La Mora). Andrea Zapata.
    • Districte 6 (Artigues, Sant Roc i El Remei). Teresa González.