dimarts, 30 d’abril del 2019

BARCELONA 1º MAIG: quatre manifestacions i actes convocats pels sindicats

BARCELONA - Els sindicats UGT i CCOO sortiran aquest 1 de Maig als carrers sota el lema "Més drets, més igualtat, més cohesió. Primer les persones" a partir de dos de dotze del migdia entre la Ronda Sant Pere i el Passeig de Gràcia de Barcelona i allargarà el seu recorregut fins al final de la Via Laietana, on hi haurà un acte de record a les víctimes d'accidents laborals.
L'ANC i la Intersindical - CSC, per la seva banda, ha emplaçat els ciutadans a participar a la manifestació de les 18h, amb sortida a la plaça Urquinaona, per reclamar "una república dels drets socials". 
 La CGT també ha organitzat una marxa als Jardinets de Gràcia i l'USOC a la Plaça Universitat, ambdues a les 12 hores, mentre que la IAC- Intersindical Alternativa de Catalunya ho farà sota els lemes "Les nostres vides valen més que els seus beneficis" i "Lluitem pels drets i les llibertats" a les 17:30 a la Plaça de les Tres Ximeneies en Homenatge pel centenari a la victòria obrera de la Vaga de La Canadenca ( 1919 - 2019 ) que va conquistar la jornada laboral de 8 hores. I CNT farà un acte a les 11 h. a les Cotxeres de Sants i a les 13 h. manifestació