dimarts, 9 de maig del 2023

Els duet badaloni Galeria estrena el seu segon disc, 'L'essència de cada moment'




ENDERROCK.CAT - Ara fa trenta anys, el duet format pels badalonins Miquel Capeta i Missu Riba, va treure el seu primer disc, L'or de la República (autoeditat, 1992). Han passat tres dècades, però Galeria torna ara als escenaris per presentar-hi un nou treball: L'essència de cada moment (autoeditat, 2022). Avui mateix, 6 de maig, se'ls podrà veure a la seva Badalona natal, a les 19h al Parc de Can Solei i de Ca l'Arnús. Parlem amb Capeta perquè ens n'expliqui més detalls.

Avui presenteu el disc a Badalona. Què és el que us fa més il·lusió de tornar a pujar als escenaris amb aquest nou treball?
Tornar a sentir que hi ha gent a l'altre costat, perquè la música necessita ser escoltada per trobar la seva dimensió. Tornar a interpretar música dalt d'un escenari mentre algú l'escolta en temps real, i tornar a viure la veu de la Missu amb tota l'emoció del directe. Ens agradaria poder arribar a la gent, consolidar la banda, i trobar promotors que creguin en nosaltres i ens permetin continuar treballant i component.

https://www.enderrock.cat/noticia/26031/galeria-musica-poesia-son-vehicles-ajuden-fer-fluir-estats-anim