dimarts, 8 de setembre del 2020

ANC: 11S20, la mobilització adaptada a la COVID-19 més gran d’Europa

http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/1809795-mor-als-53-anys-jordi-fite-membre-del-secretariat-nacional-de-l-anc.html

La Diada Nacional de l’11 de Setembre d’enguany comptarà amb 107 mobilitzacions repartides en 82 municipis. Totes les concentracions estaran delimitades i disposaran d’un control d’accés. Les persones que hi vulguin participar s’hauran d’inscriure prèviament. Cada municipi on es realitzarà una mobilització, disposa d’un únic formulari d’inscripció. En el cas que una població tingui més d’una concentració, a l’hora d’inscriure’s s’haurà de seleccionar el punt concret.

BADALONA I TIANA S’AFEGEIXEN A LA CELEBRACIÓ DESCENTRALITZADA DE LA DIADA AMB UNA CONCENTRACIÓ A L’ESTACIÓ DEL TREN DE BADALONA 
  La concentració començarà a l’estació de RENFE i s’estendrà pel Passeig Marítim, cap a Montgat, i per Eduard Maristany, cap al Pont del Petroli. L’acte començarà a les 17.14, es llegirà un manifest conjunt i es cantarà Els Segadors.


Sant Adrià de Besòs Per a la Diada d’enguany, la nostra territorial no té assignat cap tram ni farà cap acte per la tarda. Per tant cada soci i simpatitzant podrà escollir el que vol fer, apuntar-se a a qualsevol de les concentracions que es fan arreu del Barcelonés, posar una estelada al balcó, etc.


Arrenca la #CatalanWeek, una vintena d’esdeveniments internacionals per a celebrar la Diada arreu del món
Impulsada per les Assemblees Exteriors de l’Assemblea Nacional Catalana, la #CatalanWeek començarà el 29 d’agost i durarà fins al 13 de setembre, i inclourà actes tant presencials com virtuals.

Manifestació pels presos i represaliats polítics i la independència

BARCELONA - Manifestació estàtica el 14 setembre 20 h. a la plaça Ramon Torres Casanova (la font nova de la plaça de Sants) a favor de la independència del país i pels presos i represaliats polítics.Vine amb la teva estelada i el cartell que triïs entre els que s’ofereixen en aquest enllaç: https://assemblea.cat/arxius/cartells-concentracions-per-imprimir/.
Per seguretat sanitària cal que cada persona porti la seva mascareta i guardi la distància física de 2 metres entre els assistents.