dimecres, 22 de juliol del 2020

Sant Jordi 2020 a Barcelona: Què es manté?


betevé - El Sant Jordi 2020 tal com estava previst no ha pogut ser a l’abril ni tampoc al juliol, però aquest 23 de juliol el Sant Jordi es viurà a Barcelona tot i que sense festa al carrer, al passeig de Gràcia. Sí que es mantenen algunes activitats i les llibreries també podran posar-hi parades mantenint les distàncies de seguretat i controlant les cues. També hi ha escriptors que oferiran les tradicionals signatures de Sant Jordi!

El sector editorial, llibreter i de la flor han treballat molt per poder ajustar-se a les circumstàncies però el rebrot ha impedit celebrar-ho al 100 %. Aquí trobareu, però, totes les activitats que es mantenen per al Sant Jordi 2020 d’estiu i altres opcions per trobar una mica de consol. Tothom porta el Sant Jordi dintre!

Parades de llibres i roses al carrer, davant llibreries i floristeries

L’Ajuntament de Barcelona, malgrat la cancel·lació de la celebració permet les parades al carrer davant de les llibreries aquest dijous 23 de juliol, el dia en què s’havia de celebrar el Sant Jordi d’estiu. Això sí, cadascuna d’elles s’haurà de fer responsable de com gestionarà en cada cas la situació al seu establiment i també s’hi convidaran escriptors per signar llibres. El Gremi de Llibreters ja ha confirmat que unes 80 llibreries de Barcelona se sumen a la iniciativa de la parada al carrer. De fet, la Cambra del Llibre de Catalunya, que agrupa els gremis i associacions d’editors i llibreters, juntament amb el Gremi de Floristes, animen els ciutadans a celebrar el Dia del Llibre i de la Rosa . A aquesta iniciativa de treure la parada al carrer també s’hi ha sumat el Gremi de Floristes.

Llibres de Sant Jordi 2020

Des de l’Àrtic, el programa cultural de betevé, ens fan una selecció de llibres de Sant Jordi amb novel·les i assajosacabats d’arribar a les llibreries, alguns creats durant el confinament per la pandèmia. Inventat una excusa perfecta per regalar-te’n un. Cada dia pot ser Sant Jordi!


https://www.rosessantjordi.com/es/sant-jordi-2020/