dimecres, 15 de maig del 2019

Barcelona: Debat Emergència climàtica

BARCELONA - Les grans ciutats com Barcelona són responsables de més del 70 % de les emissions de GEH. L’últim informe de l’ONU és demolidor: els efectes són ja devastadors i adverteix als Governs que es necessita una transformació sense precedents per a reduir el 45 % de les emissions de CO₂ en 2030. De seguir igual, en tan sols 11 anys superarem els 1,5 graus de temperatura i els canvis seran irreversibles.
Per això i amb motiu de les properes eleccions municipals, el Moviment per la Justícia Climàtica (de la qual Ecologistes en Acció forma part) organitza un acte el proper de 17 maig a les 19:00 h., per a debatre les mesures necessàries per reduir les emissions de CO2 amb les candidatures al proper govern de Barcelona.


Presentació i debat "Informe Caminar sobre l’abisme dels límits"


El dia 23 de maig a les 19:00 h. a la Lleialtat Santsenca (c/ Onzinelles 31, Barcelona - Aula A2) comptarem amb la presència de Jesús Garrido  activista d’Ecologistes en Acció, que presentarà l’informe i moderarà el posterior debat.
L’informe «Caminar sobre l’abisme dels límits» realitza una anàlisi basada en 4 punts que estan fent que la nostra civilització entri en un declivi inexorable. A la xerrada veurem què significa això i què podem fer per adequar les nostres vides als canvis que arriben i com podem aprofitar aquests per conformar nous imaginaris allunyats de les dinàmiques del capital, que donen lloc a societats que posin la vida al centre.