dissabte, 3 de desembre del 2016

Acte de suport amb Carme Forcadell



BARCELONA -  L'ANC, Òmnium i l'AMI preparen una mobilització que acompanyi la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, en la seva declaració davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) el 16 de desembre. Han convocat a les 08.15 h del divendres 16 els càrrecs electes i alcaldes davant el Parlament per acompanyar la presidenta. La idea és que la comitiva de càrrecs electes i alcaldes acompanyi Forcadell des del Parc de la Ciutadella fins al passeig d'Arc de Triomf de Barcelona, on està situat el TSJC. Davant el tribunal està previst que hi hagi una concentració ciutadana, convocada per ANC i Òmnium, a partir de les 9 del matí per donar-li suport.fins al TSJC, i la ciutadania a les 09.00 a les portes del tribunal.  
Fonts coneixedores de l'acte que s'està coent remarquen que l'esdeveniment ha de ser "potent" perquè l'Estat "està atacant" la segona autoritat de Catalunya. En aquest sentit asseguren que ha de ser una imatge "en la direcció" de la que es va aconseguir quan Mas va acudir al TSJC.
A més a més, el dia abans, dijous 15, al vespre, fonts de les entitats expliquen que es preveuen múltiples concentracions a les places dels ajuntaments, on es llegirà un manifest unitari en contra de la judicialització de la política.