dilluns, 5 de novembre del 2007

El cineclub de l' Ateneu Adrianenc engega un cicle sobre Informació i Poder

Sant Adrià.- Aquesta mateixa setmana l'Ateneu Adrianenc engega un interessant cicle de cinema sobre la relació sobre el poder i la informació. L'entitat vol, així, obrir un espai de reflexió i debat sobre el poder econòmic, de l'estat o el mediàtic i les llibertats individuals.
Les sessions varen començar el passat 26 d'octubre i finalitzaran el mes de juny. Entre les pel·licules que es passaran properament destaquen La Xarxa, d'Irwin Winkler el proper 30 de novembre i Infiltrados, de Martin Scorsese el 21 de desembre. Totes les sessions es desenvoluparan a la seu social de l'entitat al carrer Andreu Vidal, 7 a les 21 hores.
Una gran iniciativa, ara que la totalitat dels grans mitjans de comunicació, com La Vanguardia i El País recentment, han canviat els seus formats informatius per agenollar-se, encara més, davant el poder del diner i estan substituint la informació per reportages publicitaris i la propaganda de l'establishment social, oblidant-se de l'objectiu de la premsa que és cercar la veracitat.