dimarts, 18 de juny del 2024

Festa arribada de la Flama del Canigó al Baix Besòs. I revetlla de Sant Joan


 

 La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim d’aquesta muntanya del Pirineu català i centenars de voluntaris i equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint diverses rutes per tal d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan. Així comença, any rere any, la celebració d’una festa ancestral vinculada al solstici d’estiu que és també un símbol de germanor entre els territoris de parla catalana.

La Flama del Canigó arribarà a Badalona el diumenge 23 de juny. A les 18 hores al passeig de la Rambla, a l’altura del monument a Roca i Pi, començarà la cercavila que recorrerà els carrers del Carme i de Francesc Layret, fins a arribar a la plaça de la Vila.

A les 19 hores tindrà lloc la Rebuda de la Flama del Canigó a la plaça de la Vila amb la lectura del pregó per part de geganters de Badalona que són l’entitat convidada d’aquest any. A l’acte hi haurà lluïment de balls i s’encendrà el peveter amb la Flama del Canigó.

L’arribada de la Flama del Canigó “La Flama, el foc de la llengua” és organitzada per Òmnium amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i la participació de Bufons del Foc, Colla Xica Ball de Diables de Badalona, Ball de Diables de Badalona, drac Fumera, drac El Petit, els dragolins Xarop, Pomada i Xeringueta, la Mulassa, els gegants Follet, Dimonieta, Baró de Godmar i Duquessa Maria Assumpta, Típic Ball de Bastons de Canyet, balls de l’Esbart Sant Jordi i Campaners de Badalona.

GRAMENET  DEL  BESÔS

SANT  ADRIÀ  DE  BESÒS

TIANA ( Maresme )

dissabte, 1 de juny del 2024

2 - Actes finals campanya Eleccions Parlament Unió Europea



PSC acto en BARCELONA - 3 y 6 junio

19:00 horas: el primer secretario del PSC, Salvador Illa ; el alcalde de Barcelona, ​​Jaume Collboni ; la candidata, Leire Pajín ; y el candidato, Javi López , intervendrán en un acto de campaña en Barcelona .

El acto tendrá lugar en el Parc Colònia Castells . Pasaje Barnola, 15. Barcelona.

Enlace localización: https://maps.app.goo.gl/cVoVApZpYQF2vMRW6

Dijous 6 de juny, a partir de les 18.30 hores, es celebrarà a L’Hospitalet de Llobregat l’acte central de campanya del PSC amb el Secretari General del PSOE, Pedro Sánchez i el Primer Secretari del PSC, Salvador Illa.

El acto se retransmitirá vía satélite y podrá seguirse por el canal de YouTube del PSC
.


PODEMOS


ERC


Acte Central a Barcelona
Plaça de l'Assemblea de Catalunya

Dimecres, 5 de juny de 2024 | 19:00h


SUMAR - Comuns

LLiures x Europa
JUNTS


en creació