dijous, 23 de maig del 2024

Candidaturas Elecciones al parlamento Unión Europea 2.024

 


Candidaturas proclamadas

(en el mismo orden en el que aparecen en el BOE)

dilluns, 20 de maig del 2024

Manolo García s'embutxaca el Sant Jordi amb un viatge que rememora els temes més mítics


BARCELONA 18 maig 2.024 - Manolo García ha ofert aquest dissabte una de les cites més esperades de la nova gira de gran format ‘Cero Emisiones Contaminantes des de Ya’. Després de visitar Madrid, aquesta nit l’artista ha jugat a casa omplint el Palau Sant Jordi amb 18.000 espectadors que han esgotat totes les entrades i que

 durant tres hores han viatjat eufòricament a través dels seus grans èxits. Himnes com ‘Nunca el tiempo es perdido’ o ‘Pájaros de barro’ han seduït el públic des dels primers compassos, amb una fidelitat també present quan han sonat els temes de l’últim disc doble. Garcia ha lluït un mocador palestí i ha reivindicat “Palestina lliure”, en una nit en què també ha fet un clam a favor de la pagesia, dels treballadors autònoms i la llengua catalana.

Contraposat al format més íntim que va marcar l’exitosa recent gira de teatres, Manolo Garcia aposta ara per una gran escenografia elèctrica coincidint amb els 20 anys de carrera en solitari i els més de 40 d’ençà que van triomfar els primers temes amb ‘Los Burros’ o ‘El Último de la Fila’.


  Nostàlgia a banda, Garcia també ha volgut compartir els temes del darrer doble disc ‘Mi vida en Marte’ i ‘Desatinos desplumados’, publicat fa escassament dos anys. ‘No lloras y juras’, ‘Azulea’ o ‘Quisiera escapar’ han estat algunes de les cançons que l’artista ha volgut posar en valor davant un públic que no ha parat de ballar en tota la nit. En aquest marc, ha lloat la figura d’Ivette Nadal, de qui ha dit que és una “gran poetessa” i l’ha convidat a cantar dalt l’escenari.

‘Si te vienes conmigo’ ha format part del colofó d’un repertori que ha acabat arrodonint amb un medley de la ranxera mexicana ‘El rey’ i la popular ‘Para bailar la bamba’, mentre bona part del públic ja abandonava les instal·lacions passada la mitjanit.

https://www.manologarciaycia.com/

dissabte, 11 de maig del 2024

La Catalunya que no vota : mapes de l'abstenció electoral barri a barri


elcritic.cat - Consulta quins barris voten més i quins voten menys: zones empobrides de Sant Cosme, al Prat, i de Sant Roc, a Badalona, arriben al 90% d'abstenció... mentre que a Sarrià o Sant Cugat vota la majoria de veïns.

Sergi Picazo

LLEGIR:
https://www.elcritic.cat/dades/la-catalunya-que-no-vota-mapes-de-abstencio-electoral-barri-per-barri-199730


dilluns, 6 de maig del 2024

Eleccions Catalunya 12M - ACTES final campanya i comarca

 informació interactiva )



Divendres que ve 10 de maig, a partir de les 19.00 hores, es celebrarà a Barcelona l’acte final de campanya amb el Secretari General del PSOE, Pedro Sánchez i el Primer Secretari del PSC i candidat a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa. L’acte tindrà lloc al Pavelló de la Vall d’Hebron.
  Per a la cobertura informativa d’aquest acte és imprescindible estar acreditat. Per a fer-ho, us preguem que envieu un correu electrònic a acreditaprensa@psoe.es amb el vostre nom complet, DNI, mitjà de comunicació i la vostra ocupació en aquest.
  El termini de recepció d’acreditacions s’acaba a les 13:00 hores d’aquest dijous 9 de maig.
  Recordeu que l’acte es retransmetrà via satèl·lit i es podrà seguir pel canal de YouTube del PSC.








BARCELONA  10 Maig
11 h. Pompeu Fabra Ciutadella Amfiteatre 1a planta
19 h.  ACTE FINAL DE CAMPANYA - Plaça de la Concòrdia




BARCELONÉS NORD ( Baix Besòs )






****************************************************************
BADALONA
Únete al fórum Badalonins Sense Fronteres

BARCELONA
Únete al fórum Barçelonins Sense Fronteres

dissabte, 4 de maig del 2024

5ª Jornada de Movilización Estatal contra genocidio en Palestina 18 y 19 de mayo 2024


Continuando con las anteriores jornadas de movilización, volveremos a a salir a las calles en un centenar de municipios de todo el Estado Español el 18 y 19 de mayo de 2024 porque llevamos casi 7 meses de genocidio y el gobierno continúa sin hacer nada. El embargo de armas a Israel no es una elección, es una obligación de todos los estados.

¡Paremos el genocidio en Palestina!
¡Libertad presas palestinas!Vídeo en directo
¡Basta de complicidad del gobierno y las empresas #StopArmasConIsrael!
¡Viva la lucha del pueblo palestino! https://finalcomerciodearmasconisrael.org/

¡Boicot a Eurovisión!


****************************************************************
BADALONA
Únete al fórum Badalonins Sense Fronteres

BARCELONA
Únete al fórum Barçelonins Sense Fronteres