dimarts, 16 de novembre del 2010

La Grama en descens i sense un euro per pagar nòmines. Assemblea el 16-D

Sta. Coloma Gr. - La Gramenet cau en el descens desprès de perdre al camp del líder i s’enfronta a una setmana difícil. Els jugadors ja no han cobrat la segona mensualitat, el president Osuna diu que no té diners, però que confiïn en ell que els està buscant. El dèficit de l’entitat ni se sap i l’auditoria no s’ensenya encara. El 16 de desembre es el dia triat per parlar amb els socis. Potser ja serà massa tard.
Per la mínima, com gairebé sempre, la Gramenet va caure a Oriolo, el feu del líder, per 1-0 de penal i perdent Cazorla, el central, per expulsió. Diumenge davant l’Atlètico Baleares el partit es presenta com una final. Els mallorquins són davant de l’equip de Moya en la classificació. Tot el que no sigui una victòria colomenca seria un petit desastre esportiu per la Gramenet.
El fet de no cobrar no afecta de moment la plantilla, que va veure amb bons ulls que el president donés la cara. Algunes informacions apunten a la possibilitat de trobar un patrocinador que alleugereixi la càrrega. Però la manca de diners és preocupant. El dèficit previst –si no hi ha més ingressos d’on sigui- en aquest moments pot acostar-se als 300.000 euros. I això que no es compten com a despeses de la temporada els 258.000 euros que el president va deixar anar abans de començar aquesta per pagar els jugadors de la temporada passada i poder mantenir la categoria.
La continua baixa de directius –la darrera la d’Antonio Armeneiro, que semblava un dels homes forts de l’actual junta- està deixant cada cop més sol el president, a qui amb prou feines es veu al camp els dies de partit. Vicente Ferrer i Vïstor Álvarez, els que el van convèncer per ser president encara aguanten; però tampoc se’ls veu al camp. A ells ni els dies de partit del primer equip.
Mès informaciò: http://www.elmirall.net