diumenge, 9 d’agost del 2015

Obert la convocatòria per participar en la 3a Fira de Joves Creadors de Badalona

L’Àmbit de Joventut de l’Ajuntament de Badalona ha obert aquest dimecres, 29 de juliol, la convocatòria per participar a la 3a Fira de Joves Creadors de Badalona Connect’Art 2015, una mostra que ofereix la possibilitat de convertir la ciutat en un espai de trobada creatiu on es facilita als joves l’oportunitat de poder donar a conèixer, exposar, promocionar i intercanviar experiències a través dels seus projectes i la seva obra. La Fira tindrà lloc el dissabte 17 d’octubre, a la plaça de Pompeu Fabra.
A la fira s’inclouran un ampli ventall d’expressions artístiques com ara la pintura, escultura, ceràmica, fotografia, artesania, disseny de roba, arts escèniques, creacions audiovisuals, entre d’altres. D’aquesta manera, es vol reforçar la viabilitat de projectes emprenedors dins del món artístic, així com ampliar la seva visibilitat a la ciutat.
Per tal de donar-li un valor afegit al Connect’Art 2015, a més de la trentena de parades que s’instal·laran, hi haurà diversos espais dedicats a tallers d’emprenedoria artística, s’oferiran també xerrades a càrrec de professionals del món artístic i dels propis participants, i es portaran a terme intervencions que representin processos de creació en les quals hi hagi una participació activa del públic assistent. Es comptarà, a més, amb un espai especialment dedicat al món de les audiovisuals en el qual es projectaran diverses produccions.
La convocatòria està dirigida a joves d’entre 14 i 35 anys amb un perfil que integri la capacitat creativa, la inquietud i la motivació per innovar i transformar el seu entorn.
Les sol·licituds per participar al Connect’Art es podran presentar fins al dia 4 d’octubre enviant un correu electrònic a firajovescreadorsbdn@gmail.com on s’haurà d’enviar adjunta la documentació que es demana a les bases. Per a més informació, podeu consultar les bases a: www.badiujove.cat.