dilluns, 30 de juny del 2014

PODEM aterriza en Sta Coloma

STA. COLOMA GR. 03/06/2014 / INFO: http://www.gramenet20.com/podemos-aterriza-en-santa-coloma/

podemos DSCF9219 (FILEminimizer)Ayer plantaron la semilla y la semana que viene esperan ya recoger el fruto. Unos 80 vecinos asistieron ayer a la presentación de Podemos en el Casal del Riu, tras su éxito en las pasadas Elecciones Europeas.
Fue el primer contacto con la población colomense. La media docena de promotores del grupo, ligados hasta ahora a Barcelona, explicaron el programa y explicaron la necesidad de organizarse en un círculo (agrupación). Para formarlo, se citaron para celebrar una segunda reunión en una tienda de la calle del Rellotge, 35, el próximo jueves a las 19 horas.
podemos DSCF9218 (FILEminimizer)Ese día está previsto que además de crear el círculo de Podemos Gramenet, se creen grupos de trabajo en distintas áreas y se elijan delegados para coordinarse con otros círculos.
La presentación fue breve, de 7 a 8 de la tarde, porque querían participar en la concentración de la Plaça de la Vila para pedir un referéndum sobre monarquia o república.
Éxito electoral
Sin organización alguna, Podemos obtuvo 2.279 votos en las últimas elecciones, lo que representa el 7.12 % de los votantes. Se situó por delante de CiU y UpyD.
podemos DSCF9220 (FILEminimizer)Con un resultado algo más alto, el 7,96% (1,25 millones de votos), Podemos consiguió 5 diputados en el conjunto de España. 











Presentació de PODEM a Sant Adriá de Besòs 
15 juny - Ahir a la presentació del Cercle Podem Sant Adrià de Besòs es van aprobar per majoria la creació de les següents comissions: Continguts, Comunicació, Finances i Extensió i Solidaritat.
 

Per a aquells i aquelles que no vau poder assistir, adjuntarem en aquest post la descripció de les funcions de les diferents comissions per tal de que us pugueu apuntar:

• Continguts: S’encarrega de dinamitzar els debats en les reunions dels cercles. Coordina les aportacions per a la elaboració del programa electoral.

• Organització i comunicació: Convocatòria de reunions, actes i accions. Organització d’actes públics, llistat de correu i perfils en xarxes socials, notes de premsa, cartelleria.

• Finances: Cerca de fonts de financiació. Control i publicació periòdica a l’assemblea dels comptes del cercle. 

• Extensió i solidaritat: Organitza debats públics amb altres col•lectius, així com organitzacions polítiques i sindicals amb que es puguin compartir els objectius i el manifest de Podem. Elaboració d’un mapa de problemes de cada territori o sector, i contactar amb els seus agents per a atendre les demandes, demanar que vinguin a explicar-les al cercle, etc. Publicació d’un calendari de mobilitzacions etc.

Aquells i aquelles que esteu interessats per a participar en les diferents comissions, feu arribar un mail a la següent direcció: podem.sab@gmail.com

Per a tots i totes els que us vau apropar i ens vau facilitar el vostre mail personal, en breus rebreu l'acta de presentació del cercle.

Això no ha fet més que començar, ara més que mai necessitem tot l'ajut possible per començar a treballar en aquest projecte de canvi i regeneració política. Compartiu entre els vostres contactes i feu-ne difusió! Poder i democràcia per al poble!