dilluns, 30 de juny de 2014

PODEM arriba a Badalona

BADALONA - Dissabte 21 de juny tindrà lloc la constitució del cercle de Podem a Badalona. El proper dissabte, ciutadans i ciutadanes de Badalona donaran el primer pas per engegar Podem a la ciutat.
Ho faran en assemblea a les 12 hores a l’associació de veïns de la Pau, una assemblea formada per tots aquells que vulguin participar. Els presents constituiran les comissions necessàries per poder establir les bases de Podem Badalona i enecetar així un proyecte il·lusionant i sincerament popular.
Podem Badalona neix com un moviment popular que s’organitza des de baix, des del carrer, des de les places, per lluitar contra els de dalt sense cap tipus de complex.
Podem s’organitza per cercles, espais de participació horitzontal i assemblearis de construcció d’unitat popular. La organització d’aquests cercles es constitueix segons criteris d’àmbit territorial i sectorial.
L’acte del proper dissabte consistirà en una presentació de Podem. Per això comptarem amb la participació de companys de Barcelona que ens traslladaran la seva experiència en la constitució i l’organització del cercle de la ciutat veina. Per tal de resoldre els possibles, i lògics, dubtes, es realitzarà un torn obert de paraula. Un espai de diàleg que servirà també per expressar inquietuds i aportar el que volem de Podem Badalona. Per finalitzar, ens distribuirem en les diferents comissions que compondrà Podem Badalona per començar a treballar, a més de decidir el dia i el lloc de la propera assemblea, dedicada ja a treballar en el futur de la nostra ciutat.