dijous, 2 de maig del 2013

Festa Major Alternativa de Badalona'13

Aquesta nit 4 de maig a les 20.30 hores tindrà lloc el pregó que donarà el tret de sortida a la Festa Major Alternativa. Serà tot just davant de Roca i Pi, a la Rambla de Badalona i tothom que vulgui pot participar. Aquest serà el punt de partida d'unes festes que arriben amb el lema 'Les festes són vives, el futur és nostre' i que durant aquest mes de maig traslladaran per tota Badalona diferents activitats per a tots els gustos.
Tot seguit, després d'aquest pregó, començarà la primera activitat de festa, l'anomenat Correbars.


El dia 5 de maig tindran lloc diferents activitats i els concert a la plaça del Centenari amb la Tita Merche, Ebri Knight, Martinny's i el Clan Suricato. I el dia 9 de maig a la plaça Pompeu Fabra es farà la xerrada 'Seguim construint la Història' (19.00 hores).

La Festa Major Alternativa seguirà el dia 17 de maig amb altre xerrada sobre la Xenofòbia a Catalunya a càrrec de Xavier Rius i presentació que es farà a la seu de l'entitat AMICS, al barri La Pau (20.00 hores). El dia 18 hi haurà un concert de folk al Círcol Catòlic (21.00 hores), el 19 de maig una gimcana cultural i altres activitats com torneig de bitlles a la plaça Trafalgar del barri de Llefià i el dia 20 de maig tindrà lloc altre de les activitats més demandades com és el Racó Íntim que es farà a la Plaça Constitució a partir de les 20.30 hores.


Des de la Coordinadora Popular de les Festes de Maig asseguren que amb aquestes festes alternatives es vol potenciar el teixit associatiu de la ciutat i continuen demanant a l'Ajuntament la creació de la Comissió de les Festes per tal de què les festes de la ciutat i la seva programació es puguin fer amb la participació de la gent, de les entitats de Badalona.