dimarts, 18 de setembre del 2012

Presentació de l´inici de la campanya de col.lectivització "Fem-lo Comú"


Barcelona / Coomunicat FEM-LO COMÚ és el lema de la campanya de col·lectivització d'AureaSocial, projecte impulsat per la Cooperativa Integral Catalana. AureaSocial està ubicat a l'immoble situat al carrer Sardenya 263 de Barcelona i diem FEM-LO COMÚ perquè l'objectiu és evitar que se'l quedi el banc i garantir el desenvolupament d'aquest projecte de caire social, autogestionat i assembleari, que vol romandre com a bé comú.
  AureaSocial, espai obert a la revolució integral, es comprarà col·lectivament a través del Fons de Col·lectivització que ha creat CASX (Cooperativa d'Autofinanciació Social en Xarxa), una cooperativa financera que funciona sense interessos.

   Presentació de l`inici de la campanya de col·lectivització d'AureaSocial el proper dijous 20 de setembreLa presentació  a les 19 h. amb la presència dels següents ponents:
  - Enric Duran: Activista impulsor i membre de la Cooperativa Integral Catalana i d'altres projectes vinculats, com CASX o AureaSocial, que ens farà la contextualització de tot plegat i ens parlarà del Fons de Col·lectivitzacions impulsat per CASX. www.enricduran.cat
 - Felix Rodrigo Mora: Pensador, escriptor, investigador i historiador autodidacta que ens parlarà sobre els béns comunals com part d'una  estratègia d'autoorganització social. Ha escrit llibres com "La democracia y el triunfo del Estado", "Naturaleza, ruralidad y civilización", "Crisis y  utopía en el siglo XXI" o "¿Decrecimiento o revolución integral?".
    Aquest acte serà el punt de partida d'una sèrie d'activitats que estem preparant i que es desenvoluparan durant els propers mesos, com són cicle de xerrades, projeccions de pel·lícules i documentals, concerts i presentacions i exposicions diverses entre altres esdeveniments.

  En l'acte es donarà la informació de com funcionarà la recollida de fons i tots els detalls tècnics per poder donar suport a la campanya. Anunciarem, també, les eines de comunicació que posarem en marxa, amb l'objectiu de la col·lectivització d'AureaSocial i la profundització del procés de revolució integral que impulsa la Cooperativa Integral Catalana.


AureaSocial -  C./ Sardenya 263 -  Barcelona - ( Sagrada Familia)
*AureaSocial - Espai obert a la revolució integral - Salut, educació, autogestió http://www.aureasocial.org
*CASX - Cooperativa d'Autofinanciació Social en Xarxa    
http://www.casx.cat
*Cooperativa Integral Catalana
http://www.cooperativaintegral.cat