diumenge, 3 de juny del 2012

Jornades del Fòrum Social Català 2012

Participa al Fòrum Social Català (FSCat) 2012!!!

El proper dissabte 9 de juny, es faran unes jornades de tot el dia per conèixer i participar en les propostes que l'FSCat ve recollint tot aquest any sota el lema “Fem possible un altre món. Tothom és clau” tindrà lloc un dia ple d'activitats en commemoració de la III edició d'aquest Fòrum.

  S'explicaran les diferents propostes i hi haurà xerrades d’experts, així com actuacions artístiques. Serà d’11 a 20 h. a la Plaça Catalunya de Barcelona. 
  L'objectiu d'aquesta jornada és donar a conèixer i donar la possibilitat que les persones s'impliquin en les propostes que es vénen recollint des del FSCat al llarg de tot aquest 2012.
  En aquesta edició, a diferència de les anteriors i tenint en compte els successos que estan esdevenint al món en els darrers temps, la crisi global, així com els fets marcats pel moviment del 15-M, el FSCat s'ha proposat donar-li un nou format. Per a això, hem preparat un acte en el qual es mostraran les propostes sorgides del FSCat al llarg dels últims mesos. A més del referent de cada proposta, comptarem amb una persona experta en el tema que oferirà una xerrada explicativa. I, entre propostes, hi haurà actuacions artístiques per amenitzar la jornada.
En breu tindrem el programa detallat. De moment us deixem algunes de les propostes que es treballaran:
*Projectes per una nova política: - Democràcia participativa directa - Eines i procediments de participació ciutadana - Davant la crisi econòmica i de la democràcia a la UE: Repensar una altra Europa *Projectes per un nou sistema econòmic i financer Carta al banquer. Web ciutadana contra la dictadura de la banca - Transparència pública. Penyora fiscal contra ajuda als bancs - Una altra manera de fer economia ja és possible - Economia Solidària i finances ètiques. - Projectes per la defensa dels drets enfront les retalladesRecuperació dels drets vulnerats de la ciutadania - Davant la pobresa creixent, per una ILP de renda ciutadana garantida - Per una III Marxa contra l'atur i la pobresa. - Projectes de campanyes pel 15 d'Octubre - (...) I unes accions que ja estan en marxa: -No volem Eurovegas a Catalunya - Auditoria ciutadana del deute - Assemblees Ciutadanes Constituents - Iniciativa Legislativa Popular per la dació en pagament i contra els desnonaments (PAH) - Retallem la despesa militar i negocis ocults  ( nota Alhora: ningú punt parla de la Llei Electoral de catalunya ?)
Enllaços: - Consulta les propostes - Vídeos breus sobre les propostes  + info:  Comunicació FSCat  http://www.forumsocialcatala.cat  Facebook: Fòrum Social Català  Twitter @FSCat2012 #FSCat #FSCat2012