dissabte, 21 d’abril del 2012

Manifestació a Barcelona per la llibertat dels 3 vaguistes presos



Diumenge 22 d'Abril, 18 H - Pl. Catalunya (Barcelona)
COMUNICAT - El passat 29 de Març van ser detingudes 79 persones a tota Catalunya, 56 d'elles a Barcelona. A tres d'elles (2 de Badalona), el Javi, l'Isma i el Dani se'ls va decretar presó preventiva. Les causes més que jurídiques les trobem en la criminalització mediàtica i l'alarma social creada pel conseller d'interior, Felip Puig.
   Després d'una vaga general que va aplegar milers i milers de persones al carrer volen criminalitzar la protesta, desviar el debat i que oblidem per què vam sortir al carrer.
Empresonen a tres persones, centenars estan a l'espera de judici, i deixen més de 100 ferits només a Barcelona, i a més ens amenacen amb noves mesures repressives tan des-de la Generalitat com des de l'estat espanyol.
  En les pròximes setmanes L'Audiència Provincial ha de resoldre el recurs interposat tant per l'advocat del Javi, com pel de l'Isma i el Dani. I volem que sàpiguen que no estan sols.
  Es per això que des de els grups de suport dels empresonats i de les detingudes del 29-M, us convidem a trobar-nos al carrer, a sentir-nos fortes juntes, i a cridar ben fort que els volem lliures i que exigim la retirada de càrrecs de totes les imputades de la vaga general.