dimecres, 26 d’octubre del 2011

Homenatje a Jordi Dauder a Badalona

Entitats de Badalona vinculades d'una o altra forma a en Jordi Dauder han organitzat actes de reconeixement ciutadà de les seves aportacions:
Diumenge 23, l'Associació de Veïns del seu barri, el Sant Crist, inaugurarà simbòlicament una plaça amb el seu nom.
Dilluns 24 tindrà lloc un acte d'homenatge al recinte de l'Escola Llibertat, que existeix gràcies a la mobilització ciutadana a la que va participar activament en Jordi Dauder.
   A més, l'Acadèmia de Cinema Català s'ha adherit a l'homenatge a en Jordi Dauder.
Els cines de Badalona, MEGACINE al Centre Comercial Màgic, contribueixen a l'Homenatge a Jordi Dauder amb la projecció a la SALA 1 (192 localitats) d'una pel·lícula de Jordi Dauder a continuació de l'acte de dilluns 24 d'octubre. El passi, gratuït, serà a les 22.30h.. .
La pel·lícula escollida, Catalunya über alles, ( http://www.youtube.com/watch?v=5XNF-o4hjzM ) l'ha gestionat l'Acadèmia de Cinema Català en un passi fora del circuit comercial. Volem agrair des d'aquí a Ramon Térmens la seva predisposició i generositat donant-nos suport amb la seva pel·lícula.
Adreça: Carrer Concòrdia, 1- Metro: Gorg (L2)- Autobusos des de Badalona: Línies 44, BD3, BD4, B16, B25, B26, B29, B30, B31, i NII.
( Per a qualsevol consulta pots contactar amb en Marià de Delàs - tel. 699984788 - cupima@arrakis.es -  ) COMISSIÓ CIUTADANA HOMENATGE A JORDI DAUDER