dimecres, 24 d’agost de 2011

Festa Major d'Estiu i Festes Alternatives a Sta. Coloma Gramenet del 2 al 5 de setembreGramenet - Kiko Veneno, Manel, D'Callaos, The New Raemon, Los Fulanos i The Pepper Pots són, entre d'altres, algunes de les propostes de la Festa Major d'Estiu de Santa Coloma. També destaquen els artistes locals Prebe, Javi Jareño, Miguel Arraigo i la banda colomenca Saudade, entre d'altres propostes.
L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, va presentar el passat mes de juliol els continguts de la Festa Major d’Estiu, que té lloc del 2 al 5 de setembre en diferents espais de la ciutat. Entre les propostes destaquen D’Callaos (divendres 2 de setembre, 23:00 h, plaça de la Vila), Los Fulanos i The Pepper Pots (dissabte 3 setembre, 23:00 h a la plaça de la Vila), The New Raemon (dissabte 3, a partir de les 22:00 h al F.M. Sintonizza FISC, parc d'Europa), Manel (diumenge 4 de setembre, 21:00 h al Teatre Sagarra), Kiko Veneno i Melon Maguila(dilluns 5 setembre, 23.00 h a la plaça de la Vila), i Berto Romero (dissabte 14 setembre, 21.00 h al Teatre Sagarra), entre d’altres.
Tanmateix, i com ha passat en les edicions més recents, les produccions de grups i artistes colomencs hi guanyen protagonisme. En concret els artistes Prebe, Javi Jareño i Miguel Arraigo protagonitzaran la nit dels cantautors colomencs, el diumenge 4 de setembre, a la plaça de la Vila (22.00 h), i el grup Saudade actuarà al F.M. Sintonizza FISC el dissabte 3 de setembre, a partir de les 22 h, al parc d'Europa.
El programa inclou uns 50 actes, que es desenvoluparan en 19 espais diferents repartits per bona part de la ciutat (sense contar els actes esportius). Totes les activitats, amb excepció dels concerts de Manel i l’actuació de Berto Romero, totes dues al teatre Sagarra, seran gratuïtes .

Correfoc, Passatge Insòlit, ball i molt més
Com cada any, tots i cadascun dels ciutadans i ciutadanes podran trobar el seu espai a la Festa Major d’Estiu. Els més menuts podran gaudir del "Passatge Insòlit" (3 i 4 de setembre, de 18.00 a 23.00 h, Jardí Torre Balldovina), dos dies de màgia, titelles, circ, atraccions, jocs, música i cinema, entre d’altres activitats.
Un dels moments claus és el Correfoc de Festa Major, organitzat enguany per la Colla Vella de Diables de Santa Coloma de Gramenet. El tret de sortida serà a l’Església Major (dissabte 3, a les 22.00 h) i continuarà pel carrer de Mn. Camil Rossell, c. Irlanda, rbla. de Sant Sebastià, c. Sant Silvestre, c. San Ramon, c. Sagarra, pl. del Manelic i finalitzarà a la plaça de Catalunya. En aquesta edició destaca la participació dels Diables de Sant Andreu, Bruixes de Ripollet, Bruixes del Nord, Diables de Sant Joan d’Espí, Diables de Canyelles, Draconaires de Santa Coloma a més dels organitzadors.
Diumenge 4 destaca la “migada” i la botifarrada popular; la primera se celebra al carrer de Víctor Hugo (12.00) i la segona a la plaça de la Vila (13.00). El Festival de Jotes, les Havaneres, el ball per a la gent gran i els focs artificials de fi de Festa són més propostes, entre d’altres, que ens deparen els quatre dies de Festa, moments per gaudir amb la família i amics, i per aprofitar els espais públics que ens ofereix Santa Coloma per a la trobada ciutadana


X Festes Alternatives

http://fmalternativa-gramenet.blogspot.com/