dimarts, 6 d’octubre del 2009

Aprovació del PMU del Casc Antic de Badalona

Aprovació del PMU de Dalt la Vila
Badalona
(Nota infor. 30 setembre) - Després de més d’un any de l’inici de la lluita reivindicativa en contra d’un PMU totalment lesiu pel Dalt la Vila, finalment la Comissió de Veïns de Dalt la Vila, amb el suport veïnal i de la resta de la societat civil badalonina, han aconseguit la neutralització plena d’aquest nyap que es proposava pel nucli antic de Badalona.
Ahir dia 30 de setembre de 2008, el ple municipal va aprovar un PMU modificat recollint les raonades i sòlides al·legacions presentades per la Comissió, i que dóna pas a posar a zero el comptaquilòmetres del llarg camí que a partir d’ara cal prendre per aconseguir la dignificació del nucli històric de la nostra ciutat.
La Comissió de Veïns de Dalt la Vila està satisfeta del resultat obtingut, tot i que és solament un guany parcial. Resta ara una llarga tasca per aconseguir veritablement la dignificació d’aquest barri, tasca dura, per fer real la voluntat política que darrerament s’ha explicitat per part del govern de la ciutat. Comencem de zero, amb bona voluntat però també amb la màxima atenció, perseverància, i ganes de treball per obtenir pel nostre barri el que fa més de tres decades se’ns ha negat.
La Comissió de Veïns de Dalt la Vila vol, en aquest moment, agrair el recolzament que sempre ha tingut de la societat civil, dels veïns del barri i d’entitats diverses de la nostra ciutat. Els tornem a demanar el seu suport de cara a la feixuga, extensa i llarga feina que ara recomencem.
Continuarem amb força i esperem no defraudar ni al barri, ni a la ciutat. S’obre ara un període de reestructuració per estar a punt enfront els nous reptes; comptem amb tots vosaltres, ciutadans i ciutadanes d’aquesta antiga, pobra i dissortada Baetulo.
Comissió de Veïns de Dalt la Vila