dimecres, 12 de març del 2008

L'exposició fotogràfica "Badalona i altres" d'Ignasi López desperta l'interès de molts visitants


Badalona.- Des de començaments d'any una exposició fotogràfica recorre la ciutat amb força èxit. Ignasi López, nascut el 1957 a Barcelona, però vingut a Badalona de molt petit, reflecteix una visió molt personal de variats racons i vistes de Badalona usant una tècnica original i suggerent, combinant en una mateixa fotografia el color i el blanc i negre. Entre la trentena de fotografies de que es composa l'exposició també podem veure imatges de Barcelona (vistes generals i detalls artístics), retrats, visions quotidianes i natura. Una visió diferent del nostre entorn urbà a través de la fotografia. Ignasi López és informàtic, però es dedica a la fotografia de manera amateur des de fa almenys 26 anys. Per fer aquesta exposició ha utilitzat una càmara digital i és una selecció triada per ell mateix d'entre milers de fotografies fetes en els darrers tres anys. Algunes d'aquestes fotografies estan impreses sobre un suport de fusta, oferint a l'obra una textura i dimensions originals.


Un llarg recorregut

L'obra a començaments d'any va estar exposada a Can Canyadó fins a finals de gener, passant després al Centre Cívic La Morera. Des del passat 5 de març -i fins el dia 28- es troba a Can Cabanyes (Rambla de Sant Joan, 59-77 08917 Badalona Tel: 93 3993511 Al costat de la sortida de l' autopista).

A l' exposició s'hi pot deixar qualsevol comentari respecte l'obra i es pot adquirir qualsevol de les fotografies exposades, algunes de les quals ja han estat comprades per centres comercials, galeries i col·leccionistes. Per adquirir-ne alguna es pot trucar al telèfon: 678641697