dilluns, 11 de febrer del 2008

El Parc de ca l'Arnús-can Solei sense aigua per al reg

Badalona -El Parc de Ca l'Arnús-Can Solei, es troba sense aigua de reg per als jardins des de fa una setmana, després del decret de l'Ajuntament per a estalviar aigua de boca (aigua corrent per al consum humà), segons fonts de l'Àrea Metropolitana de Medi Ambient. Això posa en perill el cada cop més lamentable estat del parc, darrerament totalment abandonat.
El Parc de Ca L'Arnús, disposava del seu propi sistema d'abastament natural d'aigua, mitjançant una mina d'aigua potable, que va quedar, de fet, negada amb la construcció del lateral de l'autopista. I posteriorment, l'Ajuntament durant el passat estiu va enderrocar l'anomenada Casa del Pou, on hi era el pou, el sistema elèctric i de distribució de l'aigua per a tota la finca. Fins i tot, han donat aigua corrent a la font Roca i Pi, ubicada a la porta del parc, a la façana del carrer Sant Bru, quan sempre ha estat famosa per les seves aigues naturals amb caràcter mineromedicinals.


Foto: Balsa de la Casa del Pou, avui imcomprensiblement enderrocada, on existia un sistema de distribució d'aigua per a tota la finca i un pou natural.