divendres, 11 de gener del 2008

Neix Veïns d'Artigues, un col·lectiu per la cohesió social del barri

Badalona.- Veïns d'Artigues és un nou col·lectiu ciutadà fundat a primers d'aquest any nou, amb la finalitat de defensar els interessos generals de tots i cadascun dels veïns del barri. Entre els seus representants figuren Jordi Martínez Villar, Ángel Vendrell Cortés, Richard Bossman, Roberti Costaleite Mercado, Francisco Javier Vallés Carbonell i Ali Zulfiqar Hashmat, entre d'altres, tots ells veïns del barri.
Veïns d'Artigues es defineix com apolític i els seus únics objectius són la millora del barri. Entre les seves prioritats està l'agrupar a tots els veïns que desitgin ser representats per aquest grup en la seva relació amb les administracions públiques per a l'exposició i solució dels problemes que afectin principalment als interessos de barri i la seva convivència.
Així mateix, promourà com a principi d'integració, el respecte i la igualtat entre les persones, sense distinció de religió, cultura, sexe, edat o condició, fomentant les relacions socials entre distintes cultures.
Per això mateix, Veïns d'Artigues creu necessari la creació de nous espais de participació ja siguin culturals i festius, com d'ajuda i assessorament sobre qualsevol tema.
Aquest grup d'opinió pretén recopilar les inquietuts dels seus veïns, a través d'una assemblea participativa, de periodicitat com a mínim anual. El col·lectiu disposa d'una pàgina web: http://www.veinsdartigas.es/, on es poden seguir diversos debats d'interès ciutadà, informació sobre serveis i conèixer la realitat del barri, fer denúncies, propostes, etc. I un correu de contacte: contact@veinsdartigas.es , a l'espera d'aconseguir una seu social.
Foto: C/Xile, a Artigues